AKTARLAR DERNEĞİ FUTBOL TURNUVASI

29.03.2013

AKTARLAR DERNEĞİ

FUTBOL TURNUVASI

Aktarlar Derneği olarak düzenlenecek futbol turnuvasına katılmak isteyen değerli meslektaşlarımızın ekte belirtilen listeyi doldurmasını rica ederiz. Futbol turnuvamız da başarılı olan takımlardan 1. (birinci)’ye ve 2. (ikinci)’ye  sürpriz ödüllerimiz olup internet sitemizde de yayınlanacaktır.

Bu turnuvamızın esas amacı değerli meslektaşlarımızın birbiriyle kaynaşması, aktarlar arasındaki iletişimin artması, iş yoğunluğundan doğan stresten biraz da olsun uzaklaşabilmek adına, aktarlarımızın sosyal aktivite içinde olmasını sağlamaktır. Değerli katılımlarınızı bekliyoruz.

*Katılımınız için internet sitemiz www.aktarlardernegi.com adresimizdeki formu doldurabilirsiniz veya Yılmaz Bey ile 05362198276 no’lu telefonla iletişime geçebilirsiniz.

**Katılım durumuna göre yer- tarih ve saatler belirlenecektir.

Aktarlar Derneği Başkanı

Mert Ünyazıcı

AKTARLAR DERNEĞİ

FUTBOL TURNUVASI

Futbol turnuvamıza katılacak takımların Takım İsmi ile birlikte kadro listesinin asıl 7 kişi olma üzere aşağıda belirtilmesini rica ederiz.

Takım İsmi :

Asıl