Mesaj Panosu

Konu
 Mesaj

Yazılan mesajlar

beran kenter (08/01/2014 17:50)
Konu : argan yağı
Mesaj : merhaba, piyasada değişik fiyatlara argan yağı satılıyor. Argan yağının gerçek olduğunu nasıl anlarız. Bilgi vermenizi önemle rica ederim.
ömer (12/07/2011 14:34)
Konu : ceviz yaprağı kabuğu
Mesaj : ceviz yaprağı alan arkadaşlar yaş kuru elimde mevcuttur 05378753211
muhittin beycar (28/02/2011 14:34)
Konu : 2000 yıllık gelenek
Mesaj : Değerli aktar arkadaşlar,
Hiç bir aktarın tek başına bir meslek kuruluşu olduğu kanısında olmayınız.
Ve kimse kişisel çıkarları doğrultusunda haraket etmemeli ve diğer aktarlık yapan arkadaşları ile araların daki irili ufaklı problemleri düşünüp, bunları vesveseye çevirip kurulmuş olan aktarlar derneğine tavır almadan ne olduğunu, ve bir kimliğinin olduğu bilincine ulaşarak gerekirse ekmeğini bölüşerek yapılmış olan hizmete saygı göstererek ve teşekkür ederek bu topluluğa üye olmalı.
Ankarada sağlık il müdürlüğüne kayıtlı 450 ila 500 arası akatar olduğu bilinmektedir, kendisini bu camia içerisinde farklı, bilgili, işini hakkıyla yaptığına inanan insanlar lütfen bu camia içerisinde yerini alsın, öyle tahmin ediyorum ki yarın çok geç...........
Bu özellikleri kendinde göremiyen ama kendini aktar diye tanımlayan kişilerle bu camianın zaten işi olamaz onlar hiç bence zahmet etmesinler.
Şunu bilin ki üye olmayan kişilerin kısa zamanda kapılarını il sağlık veya il tarım çaldığı vakit sığınacak biyeri olmaz
ismail şahbaz (27/01/2011 16:39)
Konu : SEKTÖRE BAŞKAN
Mesaj : BAHARAT AKTAR SEKTÖRÜ ÇOK GÜZEL OLMASINA RAĞMEN BİR ARAYA GELME YARDIMLAŞMA VE BU İŞİ GELİŞTİRME ADINA BİR ŞEYLER YAPIN LÜTFEN..... YOKSA BU İŞİN BÖYLE GİTMEYECEĞİNİ FARKLI BİR ÜLKEDEN BİR YATIRIMCI GELDİĞİ ZAMAN BİZLERE YAZIK OLUR. YETKİSİ OLAN HERKESE DUYURULUR. BANA GELEN TEKLİF 100 MAĞAZALI BİR AKTAR TEKLİFİ BUNUN FİNANSMANI YURT DIŞINDAN. LÜTFEN KENDİMİZE ÇEKİ DÜZEN VERELİM. BİR BİRİMİZE YARDIMCI OLALIM. BAŞKAN OLACAK KİŞİ ÜRETİCİ VE SATICI OLMASIN BU İŞİ YUKARI TAŞIYACAK KİŞİ OLSUN YOKSA SPOR OLSUN DİYE YAPMASIN. LÜTFEN BEYLER DİKKAT EDELİM. SAYGILARIMLA. İSMAİL ŞAHBAZ
Gürcan Bilge (26/01/2011 18:53)
Konu : Kaçak Ürünler
Mesaj : Sağlık bakanlığı ve Eczaneler Bizimle uğraşıyor,bizi bitirmeye çalışıyorlar diyoruz,lütfen ilk önce kendimize özeleştiri yapalım,biz dükkanlarımızda,sağlığa ne kadar zararlı olduğunu bilemediğimiz kaçak malları sırf para kazanmak adına dükkanımıza sokmamamız lazım ,sağık bakanlığı,tarım bakanlığı denetleme yaptığında hepimizin dükkanında sağlığa zararlı ve kaçak malları bulabilir. biz kendi kendimizi bitiriyoruz haberimiz yok,hatayı birazda kendimizde bulalım,lütfen dükkanlarımızdan kaçak ve sağlığa zararlı ürünleri raflarımıza koymayalım,bitki ve baharatlarımızı hijyenik ortamda teşhir edelim, ondan sonra hakkımızı arayalım..
ismail (20/11/2010 20:20)
Konu : bakış açısı
Mesaj : baharat aktar sektörü bu kadar geniş bir yelpazeye yayılmışken neden ona çok iyi bakan ve bu işi hkkıyla takip eden neden bir dernek ve yöneticiler yok neden bunların sayısını ve gücünü bildiren rakamsal veriler yok bu kadarmı aciz insanlarız. Herkes işine geldiğibi yorum yapıyor dernek oluyor hepsi kendi tarafına gelecek yararı düşünüyor. Neden bu ülkede veya ilde yaşayan aktarları düşünmüyorsunuz neden illa biri gelip yeter artık sizin işiniz bitti diyene kadarmı.